21 Temmuz 2017 Cuma

Tom Ford - Noir EDT

Tom Ford markasının piyasaya sürdüğü Noir EDT adlı parfüm ile ilgili güncel ürün ve fiyat bilgileri bu yazıda yer almaktadır.

Ürün Bilgileri




Markası: Tom Ford
Ürün adı: Noir 
Boyutlar: 30 ml, 50 ml, 100 ml 
Türü: Eau de Toilette (EDT)
Kullanıcı: Erkek / Pour Homme
Piyasa fiyatı: (50 ml) 220 TL, (100 ml) 315 TL 
Duty Free fiyatı: (100 ml) 78 €  
Fiyat güncellemesi: Temmuz 2017 
Mağaza adı: İstanbul Atatürk Havalimanı (IST) Geliş Katı ATÜ Duty Free Mağazası

Ürün Tanıtımı



Baharatlı ve odunsu notaları bir araya getiren Simsiyah Parfüm Men Noir dinamik, rahat ve kendinen güvenin simgesi yepyeni EDT'sini beğeninize sunuyor. Tom Ford'un imza parfümü Men Noir'ın fresh ve enerjik bir yansıması...

Baştan çıkarıcı ve kalıcı oryantal notaların orta notalarda yer aldığı bu kokuda turunçgiller ve şifalı bitkiler üst notalarda yer alıyor. Kremsi ve canlı notaların da yer aldığı yeni Tom Ford Noir Eau de Toilette sofistike ve maskulen bir koku arayanların vazgeçilmezi olacak. İçerdiği Japon Gülü ve Menekşe notaları İtalyan Bergamotu ve Amber ile bir araya geliyor. Gizli etki olan Reçine ve Deri mükemmel kokunuzu tüm gün hissetmenizi sağlıyor.

Marka Hakkında

Uzun yıllar boyunca İtalyan markası Gucci adına çalışan Amerikalı moda tasarımcısı Tom Ford tarafından 2004 yılında yaratılmıştır. İlk olarak güneş gözlüğü tasarımlarını modaseverlerin beğenisine sunmuş; ardından parfüm, makyaj ve kozmetik ürünleri, kadın ve erkek giyimi, ayakkabı, çanta, bavul ve giyim aksesuarı gibi pek çok alanda çığır açan tasarımlarla kısa sürede moda dünyasının en önde gelen markalarından biri olmuştur.

Ayrıca Bakınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder