11 Temmuz 2017 Salı

Tom Ford - Black Orchid EDP

Tom Ford markasının piyasaya sürdüğü Black Orchid EDP adlı parfüm ile ilgili güncel ürün ve fiyat bilgileri bu yazıda yer almaktadır.

Ürün Bilgileri




Markası: Tom Ford
Ürün adı: Black Orchid
Boyutlar: 30 ml, 50 ml, 100 ml 
Türü: Eau de Parfum (EDP)
Kullanıcı: Kadın ve Erkek (Unisex)
Piyasa fiyatı: (50 ml) 455 TL, (100 ml) 630 TL 
Duty Free fiyatı: (50 ml) 87 €, (100 ml) 122 €  
Fiyat güncellemesi: Temmuz 2017 
Mağaza adı: İstanbul Atatürk Havalimanı (IST) Geliş Katı ATÜ Duty Free Mağazası

Ürün Tanıtımı

Esans: Baharatlı, Oryantal Lüks ve sofistike bir koku olan Tom Ford Black Orchid, zengin koku ahenkleri, siyah orkideler ve baharattan meydana gelen cazibeli iksiriyle tenin doğal kokusuna eşlik ediyor. Parfümünün üst notaları taze bergamot ve nefis siyah kuşüzümü ile karıştırılmış, black truffle ve ylang ylang'dan oluşan duyulara hitap eden bir harman ile açılıyor. Orta notalarda koyu, baştan çıkarıcı çiçek kokuları ve zengin mevye aromalarının ahenkleri ile harmanlanmış, özel olarak aşılanıp yetiştirilmiş Tom Ford Black Orchid ile birleşiyor. Bu nota baş döndürücü lotus ağacı ile derinleşiyor. Alt notaları arzulara düşkünlüğü sergileyen noir gourmand ahengi, paçuli, tütsü ve vetiver ile dengelenmiş. Vanilya, sıcak balsam ve pürüzsüz sandal ağacına akıcı bir kremsilik katıyor. Black Orchid sadece Tom Ford için yetiştirilen siyah orkidelerden üretildi. Kokunun yaratım aşamasında tüm çiçekleri inceleyen Tom Ford, hayal ettiği esansı bulamayınca, kendisi için özel bir çiçek üretilmesini istedi. Böylece dünyanın en nadide ve tek siyah orkidesi yaratılarak, TOM FORD BLACK ORCHID adı verilmiştir. Farklı, eşsiz, lüks ve sofistike olan bu parfüm sizi çok özel hissettirtir. Tepe Notası: Taze Bergamot, Siyah Kuşüzümü, Black Truffle, Ylang Ylang Kalp Notası: Lotus Ağacı, Siyah Orkide Dip Notası: Paçuli, Tütsü, Vativer, Vanilya

Marka Hakkında

Uzun yıllar boyunca İtalyan markası Gucci adına çalışan Amerikalı moda tasarımcısı Tom Ford tarafından 2004 yılında yaratılmıştır. İlk olarak güneş gözlüğü tasarımlarını modaseverlerin beğenisine sunmuş; ardından parfüm, makyaj ve kozmetik ürünleri, kadın ve erkek giyimi, ayakkabı, çanta, bavul ve giyim aksesuarı gibi pek çok alanda çığır açan tasarımlarla kısa sürede moda dünyasının en önde gelen markalarından biri olmuştur.

Ayrıca Bakınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder